Как започна всичко?

NoExcuses стартира като марка с целта да даде по-добра алтернатива на предлаганите протеинови продукти на българският пазар.

Чисти като сълза

Идеята за натурален протеинов бар с чист етикет ни привличаше много. Желанието ни беше в съдържанието на продуктите ни да няма съставки получени по изкуствен или химичен път. И го постигнахме!


В протеиновите барове NoExcuses няма да намерите овкусители, ароматизанти, консерванти, овлажнители, оцветители, изкуствени заместители на захарта.
В хармония с модерните времена, в които живеем, използваме изцяло нова технология в създаването на протеиновите барове NoExcuses без да забравяме човешкият фактор.

Какво ни прави различни?

Протеиновите барове NoExcuses бяха създадени от целева група спортисти на местно ниво. Следвайки съветите на целевата група, ние насочихме услията си да произведем протеинов бар, който е богат на мазнини, като алтернатива на всички въглехидратни барове на пазара. Не правим никакъв компромис с качеството на нашите продукти.

Именно, затова те са направени от висококачествен суроватъчен и млечен протеин, с истински млечен или натурален шоколад. Всичко от съставките на протеиновите барчета е с най-високо качество и без компромис.

  • БЕЗ ДОБАВЕНА ЗАХАР
  • без палмови мазнини & ГМО
  • без овкусители & консерванти
  • БЕЗ ГЛУТЕН

Свържи се с нас!

Имате въпроси или просто искате да се свържете с нас?