Как започна всичко?

NoExcuses стартира като марка с целта да даде една по-добра алтернатива на предлаганите протеинови барове на пазара, като елеминира от съдържанието на продуктите си всички съставки получени по изкуствен или химичен път. В протеиновите барове NoExcuses няма да намерите овкусители, ароматизанти, консерванти, овлажнители, заместители на захарта получени по изкуствен път.

В хармония с модерните времена, в които живеем, използваме изцяло нова технология в създаването на протеиновите барове NoExcuses без да забравяме човешкият фактор.

Какво ни прави различни?

Протеиновите барове NoExcuses бяха създадени от целева група спортисти на местно ниво. Следвайки съветите на целевата група, ние насочихме услията си да произведем протеинов бар, който е богат на мазнини, като алтернатива на всички въглехидратни барове на пазара.

Не правим никакъв компромис с качеството на нашите продукти. Именно затова те са направени от висококачествен суроватъчен и млечен протеин, с истински млечен или натурален шоколад. Всичко от съставките на протеиновите барчета е с най-високо качество и без компромис.

БЕЗ ДОБАВЕНА ЗАХАР

без палмови мазнини & ГМО

без овкусители & консерванти

Имате въпроси или просто искате да се свържете с нас?

Абонирай се за новини!

Получавай новини и промоции директно в пощата си.